Tip — deze week 40 nieuwe vacatures in Zuid-Limburg!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Zuid-Limburg (Maastricht, Valkenburg, Heerlen, Kerkrade of Sittard-Geleen)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De politie heeft woensdagochtend beelden vrijgegeven van een man, die ervan verdacht wordt openlijk geweld te hebben gepleegd in een vestiging van Albert Heijn aan de Brugstraat in Sittard.

Het incident vond al plaats op donderdag 18 april, toen de politie een melding kreeg over een vechtpartij: een 17-jarige jongen werd daar mishandeld en moest worden behandeld in het ziekenhuis.

Na onderzoek kon de politie eerder al twee verdachten aanhouden, maar de politie zoekt nog naar een derde verdachte en heeft woensdag een foto verspreid van de man: "de identiteit van de derde verdachte is echter nog onbekend. Het gaat om een jongeman die ten tijde van de mishandeling gekleed was in een wit jack en een donkere broek."

Een ieder die de jongen herkent of meer weet over de mishandeling, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto:


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Zuid-Limburg via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Zuid-Limburg ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.