Tip — deze week 6 nieuwe vacatures in Zuid-Limburg!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Zuid-Limburg (Maastricht, Valkenburg, Heerlen, Kerkrade of Sittard-Geleen)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Het filiaal van supermarktketen Jan Linders aan de Industrieweg in Stein zal op zaterdag 18 augustus voor het laatst geopend zijn vanwege de overgang naar een filiaal van Albert Heijn. Dat meldt een woordvoerder van het filiaal.

Naar verwachting duurt de ombouw van de winkel tot maandag 4 september, op die dag staat de heropening om 14.00 uur gepland. 

Samenwerking met Albert Heijn

In december vorig jaar werd bekend dat Jan Linders gaat samenwerken met Albert Heijn en Albert Heijn eigenlijk een franchise van Albert Heijn wordt. Medewerkers zullen daarbij werkzaam blijven in de winkels. Ook zal Jan Linders een aantal filialen van Albert Heijn overnemen, die vervolgens deel uitmaken van Jan Linders als franchiser van Albert Heijn. 

Naar verwachting zullen alle winkels van Jan Linders aan het eind van dit jaar omgetoverd zijn tot Albert Heijn.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Zuid-Limburg via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Zuid-Limburg ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.